Hundehotell

Kontakt oss

Vi sørger for at hunden din føler seg trygg

Vi tar vare på hunden din når du er bortreist, og er opptatt av sikkerhet og at kjæledyret ditt skal føle seg trygt når du er borte. Vi har derfor en egen småhundavdeling hvor også de minste kan føle seg trygge.

Når du kommer til oss, settes hunden i et rom i ankomstavdelingen hvor vi ønsker å bli mer kjent med den etter at du har reist. Mange hunder trives bedre når de er to, og vi setter derfor en hannhund og en tispe av tilnærmet lik størrelse og gemytt sammen, hvis ikke annet et avtalt. Gi oss beskjed på forhånd om dette ikke er ønskelig.

Slik gjør vi det

Rommene i vår kennel er på minst tre kvadratmeter med flislagte gulv, termostatstyrt varme, og baderomspanel på veggene. Vi benytter Kurandasenger og tepper i kennelen, og det er derfor ikke behov for å ta med egen seng og teppe. Vi forer med Royal Canin som er av svært høy kvalitet og har mange varianter. Om du likevel ønsker å benytte eget hundefôr, kan dette medbringes.

Vær oppmerksom på …

Matskåler, sakkosekker eller skummadrasser kan ikke medbringes til vår kennel. Alt annet utstyr som sendes med hunden (leker o.l) må være lett å holde rent og må kunne vaskes i maskin.

Mosjon

Alle hundene har adgang til egen luftegård mellom 8:00 til 21:00, og luftes daglig i hagen sammen med andre eller alene. Turgåing utover dette avtales på forhånd.

Dersom hunden din blir luftet med eller står sammen med andre hunder, finnes det naturlige risikoer ved dette. Hunder som vi vurderer til å være sosiale kan vi sette sammen med andre hunder, dersom eier ikke har reservert seg mot dette. Hundene får en daglig tur ut i hagen og sosiale hunder får da leke sammen. Hunder som krever mye mosjon eller står oppstallet over lengere tid, får tilbud om trening på tredemølle.

Sykdom hos hunden

Som hundeeier kjenner du hunden din best, du kan sykdoms- og skadehistorien dens, vet hvilke symptomer hunden har og kjenner til hvilke forhåndsregler som bør tas for å unngå komplikasjoner. I samråd med veterinær eller oss, må du ta stilling til om din hund kan stå i hundehotellet. Du må informere oss om hundens tilstand (fysisk og psykisk) slik at vi, i god tid i forveien, kan informere om hvilke oppgaver vi kan ta på oss. 

Husk at …

Vi tar ikke imot hunder med smittsomme sykdommer. Hundeeier må også gjøre kennelen oppmerksom på eventuelle skader, sykdommer, løpetid eller andre ting som har betydning for oppholdet.

Sykdom og behandling

Hvis du ønsker spesiell veterinærbehandling av din hund under oppholdet, må det gis beskjed om dette i forkant. Vi avviser hunder hvor vi har mistanke om sykdom eller parasitter, eller vurderer at hunden er uskikket til å tåle oppholdet. Ved sykdom eller skade hos hunden, bør du være tilgjengelig slik at vi kan ta rette avgjørelser og få god nok informasjon om hunden. Du må selv ta med medisiner/utstyr som trengs for å stelle hunden.

Hotellet er ikke ansvarlig for skader eller sykdommer som måtte inntreffe under oppholdet. Dersom dyret i pensjonstiden trenger veterinærbehandling, tilkalles veterinær på eiers bekostning. Kostnadene må betales før utlevering.

Vi krever at …

Alle hunder i vår varetekt er vaksinert mot parvovirus og kennelhoste. Dersom vaksinasjoner forfaller i løpet av oppstallingsperioden, vil dyrene bli vaksinert på eiers bekostning.

Priser 

Høysesong

Jul og nyttår: Fra lille julaften til 3. nyttårsdag.

Påske: Fra fredag før palmesøndag til 3. påskedag.

Pinse: Fra fredag før pinseaften til 3. pinsedag.

Sommerferie: Fra 01.06 til 25.08.

I disse periodene beregnes pristillegg. Prisene er inkludert 25 % MVA.

Hund i kennel

 • Lavsesong

  400,-

 • Høysesong

  500,-

 • To hunder fra samme eier Lavsesong

  640,-

 • To hunder fra samme eier Høysesong

  800,-

  Alle priser er per påbegynt dag

Tillegg

 • Dagstillegg for hunder som skal stå alene

  100,-

  Høysesong

 • Dagstillegg for medisinering

  100-

 • Timestillegg for dyrepleier

  300,-

 • Ekstra turer

  200-

Viktig informasjon

Opphold i høysesong må være betalt senest 2 uker før ankomst, du vil motta VIPPS krav fra Airpet. Ubetalte bestillinger blir slettet.

Opphold i lavsesong  betales ved innlevering. Det kan benyttes kontanter eller betalingsterminal.  Kunden belastes for reservasjoner som ikke blir benyttet eller avbestilt i tide. 

Dyr blir ikke utlevert før oppholdet i sin helhet er betalt. Bestilt plass må betales i sin helhet selv om oppholdet avkortes.

Hundens vaksinasjonsattest skal fremvises ved innlevering. Hunden skal være revaksinert i henhold til gjeldende bestemmelser. 

Har du spørsmål om tjenestene på vårt hundehotell?

Kontakt oss for en hyggelig prat. Vi hjelper deg gjerne!

Kontakt oss